Terrasleven (slot) – Lamborghini steelt jongensharten

Op een parkeerplaats bij de haven van Monte Carlo zorgt een in het wild geparkeerde Lamborghini voor de hoogste staat van opwinding.

lamborghini merk

Toevallig passerende toeristen lopen in draf op het racemonster af.

lamborghini totaal

Een busje met jonge Amerikaanse toeristen stopt met gierende banden. De inzittenden storten zich op de Lamborghini en beginnen elkaar tegen de achtergrond van de peperdure wagen te fotograferen alsof hun leven ervan afhangt.

lamborghini vrouw

Vriendinnetjes helpen hun vriendjes aan een onvergetelijke foto…

lamborghini man

Links en rechts wordt druk gespeculeerd van wie het racemonster eigendom zou kunnen zijn?

lamborghini jongen kijkt

Een van de princessen van Monaco, een bekende filmster?

lamborghini interieur

Uiteindelijk stapt een ouder echtpaar in. Ze zijn gewoon boodschappen wezen doen. Zij opent het koffderdeksel aan de voorkant en deponeert daar haar boodschappen. Hij wurmt een enorme bos bloemen in de piepkleine Lamborghini. Het stel rijdt rustig weg, maar door de omgeving nagekeken of het de winnaars van de Formule 1 zijn.

Monte Carlo, een willekeurige doordeweekse augustusmiddag.

lamborghini echtpaar

Via Monte Carlo arriveren we in de Franse badplaats Menton, onze eindbestemming. Aan het eind van onze straat begint Italie.

menton pleintje

Menton is de vriendelijke uitvoering van Nice en Cannes, minder opgefokt, rustiger, zachter.

parasollen

Het leven is hier relaxed en Menton legt een uitstekend fundament voor weer gewoon een jaartje stevig werken.

menton kleding

Menton boulevard, rechtsachter de oude stad

menton boulevard

Ton Verlind

4 reacties op “Terrasleven (slot) – Lamborghini steelt jongensharten
 1. Ed van der Geest schreef:

  Weblog

  Ondanks de nodige ‘mal du pays’ tóch genoten van de reisverslagen van Bar-le Duc tot en met Menton. Bedankt! Nu gesterkt terug naar de wellen en weeën van omroepland. Goeie thuisreis!

  Ed van der Geest

 2. Fred en Lilian Lamerikx schreef:

  Groetjes uit Weert,

  Hoi Ton en Letty, Helaas zitten we nu niet meer in het zonnige zuiden maar in het bewolkte Weert. We hebben met veel genoegen je ervaringen van de afgelopen vakantie gelezen, erg leuk. In Cagnes sur Mer hebben we nog regelmatig met weemoed teruggedacht aan de gezellige avonden die we doorgebracht hebben in Fontaine au Loupe. Hoe klein kan de wereld zijn, we hebben jullie nog zien rijden in Cagnes sur Mer, maar we zagen jullie net te laat om nog te kunnen reageren. Leuk om jullie ontmoet te hebben. Heel veel groetjes van de schatten.

  Fred en Lilian Lamerikx

 3. Cor Wijtvliet schreef:

  Sven kockelman

  Waarom hebben de gesubsidieerde omroepen zoveel mensen in dienst wier enige verdienste het is dat ze links zijn. Bij de KRO zijn dat onder andere Sven Kockelman en Liesbeth van der Kruijt. De belastingbetaler mag toch wel iets anders voor zijn geld terug zien dan zinloos links geleuter!

  Cor Wijtvliet

 4. Cor Wijtvliet schreef:

  Sven Kockelman

  Zou de KRO Kockeleman niet een enkele reis verweggistan cadeau kunnen doen? Heb me een groot deel van de middag lopen ergeren aan zijn sosjale akedemie wijsheden. Kockeleman bestaat het om Paul de Beer naar zijn mening te vragen over de wenselijkheid meer te werken. De Beer komt met de geniae opmerking dat we al genoeg werken omdat we zo productief per uur zijn. Nou was dat 10 jaar geleden wel het geval maar nu beslist niet meer. Kleinigheidje voor onze sosjaal akademicus Kockelman. Vervolgens nodigt hij de voorzitter uit van Een Ander Joods Geluid die niet veel verder komt dan dat alles opgelost is als de Palastijnen een eigen staat krijgen. En linkse Kockelman geloofde het allemaal!

  Cor Wijtvliet

Geef een reactie