Praten over ‘Een schitterende slangenkuil’

Woon je in Laren, Baarn of Eemnes? Kom dan.

Leo Janssen interviewt over mijn boek ‘Een schitterende slangenkuil’.

Dinsdag 12 oktober 2021, 19.30 uur in de bibliotheek Laren in het (Brinkhuis aan de Brink 29) in het centrum (parkeren voor de deur) discussie naar aanleiding van mijn boek ‘Een schitterende slangenkuil’.

Het boek trok de afgelopen weken in de publiciteit veel aandacht omdat het media-kritisch is en ingaat op de vraag hoe het komt dat je uit de media de indruk krijgt dat we voortdurend in crisis verkeren, terwijl dat in werkelijkheid wel meevalt. Welke mechanismen bepalen dat we zo’n somber wereldbeeld gepresenteerd krijgen en klopt het wel?

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de bibliotheek die voor de eigen ondersteuning een toegangsprijs vraagt.
De medewerking van de auteur is pro deo.

Dinsdagavond 19.30 in de buurt van de Brink in Laren? Van harte welkom, ook omdat ik mijn opvattingen graag wil scherpen aan een kritisch publiek.
Inschrijven kan via deze link.

2 reacties op “Praten over ‘Een schitterende slangenkuil’
  1. Ton Theunis schreef:

    Hoi Ton,

    Wat zou ik graag aanwezig zijn. Maar helaas is mijn agenda op de 12e al gevuld met verantwoordelijkheden die ik niet kan verzetten. Toch zou ik graag nog een keer met je over het, overigens goede en betekenisvolle, boek, over vergane glorie en de toekomst van de journalistiek willen bomen.
    Te mijnen huize met een goed glas of iets dergelijks?

Geef een reactie