Nieuw betaalkanaal voor hondentraining en -opvoeding.

imagesEen kleine stap voor de mensheid, maar een grote voor Dogtime: de introductie van een betaal-kanaal op het gebied van hondenopvoeding- en training. De videoproductie van dit betaalkanaal is verzorgd door TVM BV.
Het nieuwe betaalkanaal richt zich op de internationale markt en maakt gebruik van de infrastructuur van Vimeo. Dat heeft voor- en nadelen. Vimeo is een serieus en goed geoutilleerd platform, maar nog erg Amerikaans. Het betekent dat betalingen alleen in dollars kunnen plaatsvinden en niet in euro’s.
Voor de klant maakt dat verder geen verschil, de betalingen worden immers automatisch verwerkt. Door de lagere dollarkoers ten opzichte van de euro heeft het zelfs financiele voordelen….

Inhoud kanaal

Diverse video-clips, waarmee je leert hoe je je hond op een aardige manier aan het werk kunt zetten. De gemeenschappelijke titel is “Tips & Tricks”.

Voor wie bedoeld?

Het on-demand kanaal richt zich op de internationale markt. De clips zijn Nederlands gesproken en voorzien van Engelse ondertitels. Ook de begeleidende teksten zijn in het Engels.

Wie dezelfde inhoud liever in de kast heeft staan in de vorm van een fraai vormgegegeven dvd, kan ook de dvd bestellen: dogtime.nl.
De DVD is helemaal Nederlands.

Teaser
Op het kanaal zijn 2 clips te vinden die gratis bekeken kunnen worden en een idee geven over de inhoud.

Betaalmethode:
Tegen een gering bedrag kunnen de clips of de complete inhoud gehuurd worden.
De klant heeft dan 24 uur de gelegenheid om de video’s te bekijken.
Tegen een wat hoger bedrag kunnen de clips of de complete inhoud gekocht worden: met een simpele druk op de knop wordt het materiaal op je computer opgeslagen en kan daarna onbeperkt bekeken worden.

Registreren:
Wie gebruik wil maken van deze dienst moet zich bij Vimeo registreren.
Dat kan op een veilige, simpele manier door het e-mailadres op te geven en een zelfgekozen wachtwoord in te voeren.

Voor wie?
Dogtime is een onafhankelijke, professionele producent van video’s en dvd’s over honden. Niet gebonden aan enige commerciele onderneming. Het Dogtime on-demand kanaal richt zich op hondenliefhebbers die serieus met hun hond bezig zijn en ook op professionals. Dogtime werkt alleen met gerenommeerde hondentrainers. De video’s gaan over het opvoeden van pups en volwassen honden, over hondentraining, het oplossen van de meest voorkomende gedragsproblemen en hoe je honden slimme trucjes kunt leren.

Waar is het kanaal te vinden?
Via deze link: Dogtime Vimeo-on-demand

Wie zijn verantwoordelijk?
Dogtime is verantwoordelijk voor de inhoud.
Eindredacteur en producent:Letty van der Geest
Hondentrainer: Brigit van Gestel
Videoproductie: Ton Verlind Media.

Voor meer informatie:
www.dogtime.nl.

Geef een reactie