Nadia Moussaid: een mooie belofte

Laat ik er geen doekjes om winden: Nadia Moussaid, de charmante presentatrice van ‘Laat op één’ is onmiskenbaar te beschouwen als de ontdekking van deze zomer. Hoe lukte het Brandpunt+ om dit talent zo verborgen te houden ? Haar coming out is een zege voor het nieuwslievende deel van de mensheid. De rust die ze meebrengt is een verademing in de kakofonie van geluiden die televisie produceert in een poging zichzelf de toekomst in te schreeuwen, hetgeen een misverstand is omdat verdere popularisering de neergang van lineaire televisie niet zal stoppen en helaas de roep om kwaliteitsimpulsen op het mediapark door de bestuurders nog niet wordt gehoord. Nadia Moussaid fietst intussen in alle rust en tamelijk zelfverzekerd haar eigen wedstrijd. Geen egotripperij, geen deel van de coterie, niet de behoefte zich populair te maken: ze is gewoon zichzelf en zo is het goed. Ze zal zich van talent tot toptalent ontwikkelen, naarmate ze de kans krijgt meer vlieguren te maken en het haar lukt meer van haar eigen persoonlijkheid in het programma te brengen. Een grote belofte voor de toekomst, een ruwe diamant die -indien goed geslepen-  steeds meer zal gaan blinken. Complimenten voor NTR-programmamaker Frans Jennekens die haar voor de publieke omroep ontdekte, nadat AT5 haar de allereerste kansen had gegeven.

(foto: Wikipedia)

TON VERLIND

2 reacties op “Nadia Moussaid: een mooie belofte
 1. Annemarijn schreef:

  Ik keek meestal niet meer naar de zichzelf promotende Jinek, omdat ik er een misselijk makend gevoel bij kreeg. Jinek, van ikke ikke ikke, plus de rest. Een selffulfilling prophesy.
  Nadia M. is verfrissend, bescheiden, en toch met zeer gerichte vragen, maar zonder daat hinderlijke PvdA-vooroordeel van Jinek. Nu is het gewoon leuk om naar Laat op 1 te kijken.
  Voor mij mag de uitgeputte Pauw ook ingeruild worden voor Nadia.

 2. Ilse Bartels schreef:

  Ik vind het een verademing om haar vragen te horen stellen omdat ze het antwoord ook wil wéten, om haar feiten te horen verwoorden, die niet gekleurd zijn door haar mening en haar oprechte belangstelling voor hetgeen de anderen aan de tafel aan feiten en meningen hebben.
  De zacht corrigerende ironie die ik af en toe bespeur is humor die ik kan waarderen.

  Dus helemaal met je eens Ton

Geef een reactie