Elk bedrijf een mediahoek

Net als de koffiecorner zou de mediahoek moeten gaan behoren tot de standaarduitrusting van elke organisatie die via moderne media communiceert met klanten en stakeholders. Of het nu een interview betreft, een foto van een website, of een presentatie voor kleine gezelschappen: zorg dat je een ruimte beschikbaar hebt die lekker oogt, voorzien van de corporate kleuren, de perfecte achtergrond voor elk optreden dat wordt vastgelegd.

Mede op basis van onze kennis van televisie-design ontwerpen we voor bedrijven en instellingen met een moderne visie op communicatie een mediahoek. Klinkt kostbaar? Hoeft niet. Met creatieve slimmigheid is een saaie hal of een standaardvergaderruimte om te toveren tot zo’n mediahoek, zonder aantasting van de oorspronkelijke functie. Dus: geen verlies van kostbare vierkante meters. Positioneer de mediahoek op een markante plek in je organisatie en je hebt meteen een eyecatcher.

Voor het communicatiebedrijf Cohn&Wolfe in Amsterdam maakten we een pilot. De bestaande vergaderruimte kan met dit ontwerp in een handomdraai worden veranderd in een homestudio. De achterwand kan iets naar voren getrokken worden, waardoor een ideale hoek ontstaat voor video-opnamen. Er kunnen afbeeldingen worden geprojecteerd. Met ledverlichting kunnen verschillende sferen opgeroepen worden, bv de corporatekleuren van de eigen organisatie of die van je relatie. Dank zij slim gebruik van spiegels wordt in een betrekkelijk kleine ruimte een oneindig diepte gesuggereerd. Voor elke organisatie kan een ontwerp worden gemaakt, afgestemd op de beschikbare mogelijkheden.

Benieuwd naar het resultaat: kijk naar de geanimeerde videopresentatie.

Geef een reactie